DISPĂRUȚI FĂRĂ URMĂ, de peste două săptămâni!

363
DISPĂRUȚI FĂRĂ URMĂ, de peste două săptămâni! - 17novdisparutpoartaalba-1605614372.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Poarta Albă au fost sesizați cu privire la dispariția lui Mihai Gavriliuc, de 45 de ani, din satul Nazarcea. La data de 30 octombrie a.c., aceasta a părăsit în mod voluntar domiciliul, fără a reveni până în prezent. Se impune precizat că nu este prima dată când bărbatul pleacă de la domiciliu, la fel s-a întâmplat și toamna trecută, când bărbatul a plecat în alt județ pentru a căuta de muncă, dar nu a mai dat niciun semn de viață rudelor. Bărbatul are 1,75 metri înălțime, greutate 70-75 de kilograme, păr șaten, ochi căprui, față ovală, ten măsliniu.


Cetățenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliție Poarta Albă sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364.


De asemenea, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la dispariția lui Dumitru Stan, de 70 de ani, din municipiul Medgidia. La data de 30 octombrie a.c., aceasta a părăsit în mod voluntar domiciliul, fără a reveni până în prezent. La data plecării, bărbatul purta o geacă de culoare verde închis, bluză de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră și purta pe cap o șapcă de culoare închisă.


Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția municipiului Medgidia sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2377 secunde