Video Distracție sfârșită prost! Drifturi în benzinărie, încheiate cu un accident spectaculos

445
Distracție sfârșită prost! Drifturi în benzinărie, încheiate cu un accident spectaculos - accident30249300-1540886132.jpg

Articole recomandate

Distracția unor tineri din Dolj s-a terminat prost. Au vrut să facă drifturi într-o benzinărie, dar și-au făcut mașinile praf. Unul dintre soferii teribilisti s-a urcat cu mașina pe un alt autoturism, parcat în apropiere.


Pe imaginile filmate de camere se văd două mașini parcate pe contrasens în benzinărie, una în fața celeilalte. La un moment dat, o a treia mașină întră în peisaj, iar șoferul acesteia trece cu viteză la milimetru pe lângă celelalte două autoturisme parcate. Face manevrele de evitare a obstacolelor și își continuă cursa în viteză. O doua oară ratează însă virajul și intră direct într-una din mașinile parcate.

Speriați și nervoși de cele întâmplate, prietenii săi de pe margine se adună rapid, îl scot pe șoferul vitezoman din mașină și îi aplică câteva palme să se învețe minte.

Mai mult, șoferul vitezoman nu era proprietarul mașinii pe care a făcut-o praf. Autoturismul aparținea unuia dintre prietenii săi care stăteau pe margine și priveau spectacolul cu mașini, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9308 secunde