Distracție transformată în tragedie. Tânăr de 19 ani, mort în accident rutier

882
Distracție transformată în tragedie. Tânăr de 19 ani, mort în accident rutier - distractiasatransformatintragedi-1427136957.jpg

Articole de la același autor

O simplă plimbare cu prietenii s-a transformat într-o dramă. Un tânăr de 19 ani a murit sub ochii îngroziți ai amicilor cu care se distrase într-o zi frumoasă de duminică. Cei cinci tineri se deplasau pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanța. 


La volan se afla Ilmaz Abdula, de 20 de ani, care conducea un Opel cu numere de București. Ajungând la kilometrul 254, tânărul s-a angajat în depășirea unui autoturism al cărui șofer voia, la rândul său, să depășească mașina din față. În acel moment, pe fondul lipsei de experiență și a neatenției, tânărul de 20 de ani s-a speriat și a tras stânga de volan. A ieșit cu mașina în afara părții carosabile și s-a rostogolit pe câmp. Impactul a fost atât de puternic încât toți pasagerii din autoturism au fost aruncați, efectiv, din mașină pe câmp. 


Imediat după accident a început o cursă contra cronometru pentru a le salva viața tinerilor. La fața locului au ajuns cinci ambulanțe. Primul echipaj a început manevrele de resuscitare pentru Mihai Alexandru Adămuț, de 19 ani. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, tânărul s-a stins sub privirile neputincioase ale celor prezenți. 


Un alt echipaj de ambulanță s-a ocupat de pasagera din dreapta a autoturismului, Berna Abdula, de 18 ani. Aceasta a fost resuscitată și transportată de urgență la spital, unde se află în stare critică. 


Tot la spital au mai ajuns șoferul mașinii, dar și pasagerii Andrei Dinu, de 18 ani, dar și Laurențiu Cristu, de 19 ani. 


Tânărul care a decedat în urma teribilului accident este plâns de sute de prieteni, pe pagina de socializare. Acesta a postat, pe contul său, în urmă cu doar o săptămână, un mesaj tulburător: "Dacă într-o zi viteza mă va ucide, să nu plângeți, pentru că eu zâmbeam".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6316 secunde