DJ judecat pentru că a omorât un om într-un accident rutier

467
Pe rolul Judecătoriei Constanța se află dosarul în care este judecat, pentru ucidere din culpă, Robert Antal, de 35 de ani, din localitatea Pecica, județul Arad, de profesie DJ, acuzat că a omorât un om într-un accident rutier.
Potrivit rechizitoriului, la data de 12 august 2007, în jurul orei 8, Robert Antal conducea un autoturism marca Ford Fiesta, cu numărul de înmatriculare TM-9995, pe DJ 228, dinspre localitatea Nazarcea spre Ovidiu, și, ajungând la Km 9+441 metri, a pierdut controlul direcției, a ieșit cu roțile dreapta față în afara carosabilului, unde a suprins și a accidentat pe Gheorghe Radu, cioban, care a murit pe loc.
Audiat de procurori, Robert Antal a recunoscut și regretat comiterea faptei, declarând că nu a observat-o pe partea vătămată, care stătea jos, cu spatele la șosea, uitându-se într-un telefon mobil.
Anica Radu, mama părții vătămate, nu a depus plângere penală împotriva inculpatului și nici nu s-a constituit parte civilă în dosar, ea solicitând doar ca cel care i-a omorât fiul să îi achite suma de 20.000 de lei, reprezentând chel-tuieli de înmormântare.
Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 25 mai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1849 secunde