DNA verifică listele electorale. Percheziții la mai multe adrese

135
DNA verifică listele electorale. Percheziții la mai multe adrese - dna-1462531220.jpg

Articole recomandate

Procurorii DNA fac șase percheziții în București și în Ilfov, inclusiv la sediul Primăriei Sectorului 5, într-un dosar care vizează folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității în legătură cu falsificarea listelor electorale, infracțiuni care ar fi fost comise în cursul anului 2016. Percheziții ar urma să aibă loc și la sediul Partidului Dreptății Sociale, condus de Marian Vanghelie, care candidează pentru un nou mandat de primar al sectorului 5.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) - Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, printre care și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în cursul anului 2016", se arată într-un comunicat al DNA.

Anchetatorii efectuează șase percheziții domiciliare în municipiul București și județul Ilfov, dintre care două la sediile unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii beneficiază de sprijin din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, se mai arată în comunicatul DNA.

Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile se desfășoară și la Primăria Sectorului 5, precum și la un punct de informare al Primăriei. Aceleași surse menționează că perchezițiile ar viza și sediul Partidului Dreptății Sociale, condus de Marian Vanghelie, care candidează pentru un nou mandat de primar al sectorului 5.

Procurorii anticorupție l-au pus sub învinuire pe Marian Vanghelie, joi, într-o altă cauză, pentru două infracțiuni de abuz în serviciu, fapte în urma cărora Primăria Sectorului 5 ar fi fost prejudiciată cu peste două milioane de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2157 secunde