Documente de peste 30 de ani ale Primăriei Mihail Kogălniceanu, făcute scrum!

257
Documente de peste 30 de ani ale Primăriei Mihail Kogălniceanu, făcute scrum! - incendiukogalniceanu-1436111853.jpg

Articole de la același autor

Alertă, sâmbătă seară, în comuna Mihail Kogălniceanu. Un apel la 112 anunța că o anexă a primăriei arde. Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" s-au mobilizat imediat și două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Constanța Oraș s-au îndreptat către locul indicat. Până la sosirea militarilor, la fața locului au ajuns pompierii de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, care au intervenit în forță. În urma incendiului, militarii au stabilit că au ars trei tone de documente. 


"Din primele cercetări, se pare că focul a izbucnit în urma utilizării intenționate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul", a declarat plt. Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea". Potrivit reprezentanților primăriei, documen-tele nu erau importante și urmau să fie distruse. 


"Nu a fost un incendiu cu flacără, doar a ieșit fum. Este vorba despre o anexă a primăriei în care erau depozitate documente în vederea distrugerii. Urma să predăm actele la o societate specializată pentru a efectua acest lucru. Oricum, am luat legătura și astăzi ne vom ocupa de acest aspect. De asemenea, intenționăm să distrugem acea anexă. Acolo se aflau documente de peste 30 de ani care erau selectate în vederea distrugerii. Poliția va face cercetări și va stabili cauza exactă a incendiului. Pentru că nu a fost niciun scurt circuit ca și cauză probabilă, a fost trecut pe procesul verbal focul intenționat. Colegii mei s-au speriat, deoarece lângă anexă se afla centrala de gaze, dar s-a intervenit imediat și nu au fost probleme. Chiar vreau să le mulțumesc celor de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu, care au ajuns primii și s-au asigurat că incendiul nu se extinde", a declarat Ancuța Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Incendiu în Portul Agigea
Pagina a fost generata in 0.4923 secunde