Documente furate cu două dube din fostul sediu al televiziunii Realitatea TV

485
Documente furate cu două dube din fostul sediu al televiziunii Realitatea TV - elanschwartzenbergvapreluarealit-1319458515.jpg
Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că noaptea trecută, din fostul sediu al postului Realitatea TV au fost luate documente și ștampile, cu două dube cu numere de Prahova.
"Cum poți da o spargere într-un sediu unde sunt toate televiziunile, toate ziarele (...) e (un imobil, n.r) al statului, păzit cu bodyguarzi proprii, cu stat, și cu toate instituțiile? Poți să dai o spargere, să pleci cu două dube cu acte și cu ștampile... Eu, personal, care nu cred în teoria conspirației și o refuz cu desăvârșire, pot doar să spun că încep să-mi pun niște semne de întrebare, nu am ce să mai spun", a afirmat Elan Schwartzenberg.
El nu a spus cine a fost în spatele acestei "spargeri", însă a precizat că, din informațiile sale, dubele aveau numere de Prahova.
Pe de altă parte, Elan Schwartzenberg a spus, în acest context, că a făcut o alegere bună când a decis ca Realitatea TV să se mute și să emită dintr-un nou sediu.
Totodată, acesta a spus că îi va urmări în justiție penal și civil toată viața pe cei responsabili de situația în care se află Realitatea Media în acest moment.
În acest moment, în Casa Presei Libere a rămas o parte din echipa Realitatea TV, care lucrează la postul RTV, controlat de Sebastian Ghiță, fostul manager al Realitatea Media.
Potrivit Mediafax.ro, poliția nu a putut deocamdată să ofere informații despre caz, spunând doar că polițiștii de la Secția 2 se află la fața locului pentru cercetări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8244 secunde