Doi bărbați au ars de vii de la o lumânare

438
Doi bărbați au ars de vii de la o lumânare - 2a58aa8243a51dda6dcde523c3565688.jpg
Doi bărbați din Constanța au murit carbonizați, marți seară, într-un incendiu care a distrus baraca în care aceștia locuiau, aflată pe malul Lacului Siutghiol, în apropierea Campusului Universității Ovidius.
Dan Ioan Săceanu, de 53 de ani, a fost navigator. În urmă cu 13 ani a divorțat de soție, iar de atunci trăia într-o baracă, unde timpul trecea mai ușor dacă avea și o sticlă de alcool. În urmă cu ceva timp, la "locuința" lui își găsise adăpost și Mihai Tudor, de 45 de ani. Și pe acesta îl lăsase nevasta, care a plecat să muncească în străinătate.
Marți seară, cei doi s-au cinstit cu o sticlă de coniac, la lumina unei lumânări, după care s-au culcat. La scurt timp, lumânarea a căzut pe o bluză, iar flăcările au cuprins baraca în câteva secunde.
Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, incendiul a fost anunțat în jurul orei 22,00, iar la fața locului au fost trimise două autospeciale, pompierii acționând timp de aproape o oră pentru stingerea flăcărilor.
În interiorul barăcii au fost descoperite cadavrele celor doi bărbați, care au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5237 secunde