Doi cetățeni albanezi, prinși în timp ce treceau ilegal frontiera cu Bulgaria

222
Doi cetățeni albanezi,  prinși în timp  ce treceau ilegal frontiera  cu Bulgaria - doicetatenialbanezifrontiera-1535563312.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați albanezi au fost prinși la granița cu Bulgaria, în timp ce încercau să tracă ilegal în România, pe jos, pe la frontiera "verde". Respectivii au fost predați autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, marți dimineață, 28 august, în jurul orei 9.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Băneasa, județul Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Postul de Poliție Dobromir, au depistat pe raza localității Pădureni, județul Constanța, două persoane care se deplasau pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării.

"Deoarece persoanele în cauză nu își justificau prezența în zonă, acestea au fost duse la sediul Sectorului Poliției de Frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni albanezi, de 28, respectiv 40 de ani. Aceștia au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei", precizează reprezentanții Gărzii de Coastă.

Polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează, în prezent, cercetări. Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cetățenii albanezi fiind predați autorităților bulgare, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1643 secunde