Doi elevi și alte cinci persoane arestate pentru trafic de droguri. Suspecții ar fi vândut canabis inclusiv la școală

155
Doi elevi și alte cinci persoane arestate pentru trafic de droguri. Suspecții ar fi vândut canabis inclusiv la școală - 60620276-1694705612.jpg
Şapte persoane din Tulcea, printre care şi doi elevi, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri, iar acestea sunt acuzate că au vândut cannabis inclusiv în rândul elevilor.


Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea a anunţat joi, că poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, au documentat, în cadrul a două dosare penale, activitatea infracţională a şapte persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.


“Din cercetări a reieşit că, în perioada 2022 – septembrie 2023, bănuiţii ar fi comercializat cannabis, în mod repetat (peste 80 de acte materiale), consumatorilor de droguri din judeţul Tulcea, inclusiv elevi.
Activitatea infracţională ar fi fost facilitată de împrejurarea că doi dintre bănuiţi sunt elevi şi ar fi avut acces la consumatorii de droguri din unităţile de învăţământ în care erau şcolarizaţi”, au transmis reprezentanţii IPJ Tulcea.


Sursa citată a menţionat că au fost făcute zece percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost găsite şi ridicate cantităţi de cannabis şi cocaină, cântare electronice de precizie, grindere, telefoane mobile şi sume de bani în lei şi valută.
Şapte persoane, dintre care una minoră, au fost reţinute pentru 24 de ore. Acestea au fost prezentate apoi Tribunalului Tulcea, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4043 secunde