Doi germani au cutreierat Europa, într-o mașină furată

164
1
Doi germani au cutreierat Europa, într-o mașină furată - masinafuratagermaniagarda1-1374512164.jpg

Articole de la același autor

Doi cetățeni germani, soț și soție, i-au uimit pe polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov: plecaseră la plimbare, prin Europa, într-o mașină furată și fără să dețină permis de conducere! 

În week-end-ul care a trecut, în punctul de trecere a frontierei menționat s-a prezentat un cuplu, care călătorea într-un Kia Sportage cu numere de Germania. La control, în urma verificărilor în bazele de date, s-a descoperit că mașina figura ca fiind furată, din data de 5 iulie anul acesta. Totodată, s-a stabilit faptul că cetățeanul german, în vârstă de 45 ani, aflat la volanul autoturismului, nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. 

Ulterior, din discuțiile cu cetățenii germani s-a stabilit că mașina a fost închiriată de soția șoferului, printr-un contract de test drive, la începutul acestei luni. Cei doi au plecat apoi într-o călătorie prin Europa, destinația finală fiind orașul Varna din Bulgaria, unde doreau să-și petreacă vacanța.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii de frontieră au întocmit celor doi cetățeni germani dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, respectiv conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără permis auto.

Comentează știrea

noni
23 iulie 2013
fiecare cu zdrentele lui

Au si nemtii gunoaiele lor, nu doar romanii...

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Furt de fier vechi, în Albești
Miercuri, 17 Iulie 2013
Stire din Diverse : Se fură din camerele de hotel!
Pagina a fost generata in 1.2251 secunde