Doi miri jefuiţi a doua zi după nuntă. Hoţul a folosit o scară şi a fugit cu 17.800 de euro

247
Doi miri jefuiţi a doua zi după nuntă. Hoţul a folosit o scară şi a fugit cu 17.800 de euro - miri-1659447080.jpg

Articole de la același autor

Doi tineri proaspăt căsătoriţi, din Suceava, au rămas fără banii strânşi la nuntă, în mai puţin de 24 de ore de la eveniment, potrivit Realitatea.net


Cei doi miri au strâns la nuntă 17.800 de euro (lei, lire sterline şi euro), dar suma a fost furată sâmbătă, imediat după eveniment. Făptaşul ar fi intrat în apartamentul celor doi, care se află la etajul unu al unui bloc recent construit, din cartierul sucevean Zamca.

„Furtul a avut loc sâmbătă, între orele 15.00-21.45, cât am lipsit de acasă. Hoţul a folosit o scară, cu ajutorul căreia a urcat, a deschis geamul de la bucătărie şi a intrat în casă. A căutat peste tot şi a luat toţii banii pe care i-am strâns la nuntă. Eu bănui că este vorba de concubinul unei vecine, de la un etaj superior, iar la Poliţie, acolo unde am depus plângere, ne-au spus că persoana respectivă este cunoscută şi că a mai creat probleme de ordin penal”, a declarat mirele 


Bărbatul a mai spus că nici măcar nu şi-a plătit toate datoriile şi cheltuielile realizate pentru organizarea petrecerii de la restaurant.

„Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar şi nişte datorii, adică vreo 4.000-5.000 de euro. Soţia este pur şi simplu îngrozită de tot ceea ce s-a întâmplat. Oricum, cel care a acţionat ştia exact ce face. Camerele de supraveghere existente la bloc au fost orientate pentru a nu surprinde cum a intrat în casă. Bine, am înţeles că nici nu funcţionau. Sper totuşi ca poliţiştii să dea de urma hoţului, mai ales că le-am indicat şi cine este suspectul”, a mai spus mirele păgubit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4732 secunde