Doi șoferi români de camion, jefuiți în Germania. Poliția cere ajutorul pentru prinderea tâlharilor

263
Doi șoferi români de camion, jefuiți în Germania. Poliția cere ajutorul pentru prinderea tâlharilor - large10219-1526885446.jpg

Articole recomandate

Doi șoferi români de camion, jefuiți în Germania. Tâlharii sunt căutați de 6 zile, iar poliția cere ajutorul pentru prinderea acestora. Românii au rămas fără o sumă de bani, carduri, acte personale și actele mașinii și ale mărfii pe care le transportau.


TIR-ul românesc a fost oprit marțea trecută pe autostrada dintre Numbrecht și Gaderoth, în estul Germaniei, în apropiere de Koln, de o mașină Volvo S40 argintie, înmatriculată în Franța. În autoturism erau două persoane și pasagerul din dreapta a coborât și s-a legitimat, potrivit Observator.tv.

Vorbind în engleză, a pretins că e polițist într-o structură internațională de combatere a traficului de droguri și a cerut actele șoferului și ale colegului său. Șoferul a scos o borsetă, a deschis-o și a pus-o pe genunchi, câutând în ea actele. În acel moment, tâlharul a smuls geanta, a rupt-o la fugă și a urcat în Volvo, mașina demarând în viteză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7334 secunde