Doi tineri acuzați că au furat trei mașini au ajuns pe mâna anchetatorilor

573
Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au sustras mai multe autoturisme de pe raza municipiului Constanța.
Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 18 spre 19 februarie, Nicolae Neagu, de 24 de ani, și Laurențiu Neagu, de 18 ani, ambii din Fetești, au sustras un autoturism marca "Dacia 1310", de culoare albă, din orașul Techirghiol. Mașina aparținea lui Florin Palade, iar după ce s-au folosit de ea, hoții au abandonat-o în localitatea Viișoara.
Oamenii legii susțin că la scurt timp, respectiv în noaptea de 22 spre 23 februarie, cei doi au sustras o altă mașină Dacia 1310, de culoare gri-metalizat, de pe strada Tulcei. Mașina aparținea lui Dumitru Banu și a fost găsită abandonată pe 25 februarie, în satul Runcu.
În urma cercetărilor, polițiștii din Techirghiol au stabilit că cei doi sunt suspecți și de furtul unui autoturism marca "Dacia 1310", de culoare gri-metalizat, comis în noaptea de 3 spre 4 martie, de pe strada Viitorului din Constanța. Mașina era proprietatea lui Teodor M. și a fost găsită dezmembrată pe raza localității Bărăganu, fiind recuperate o parte din componentele acesteia.
Nicolae și Laurențiu Neagu au fost prezentați procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunerea de arestare preventivă. În urma audierilor, magistrații au dispus ca Laurențiu Neagu să fie cercetat în stare de libertate, în timp ce pentru Nicolae Neagu s-a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0963 secunde