Doi tineri au fost înjunghiați la o petrecere de majorat

112
Doi tineri au fost înjunghiați la o petrecere de majorat - masinapolitie88351900-1541928349.jpg

Articole recomandate

Doi tineri, în vârstă de 17 și 18 ani, au fost înjunghiați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o petrecere de majorat care avea loc în Podenii Vechi din județul Prahova. În urma scandalului, doi tineri au fost răniți, iar alți doi sunt audiați de polițiști.


Reprezentanții Poliției Prahova au declarat, pentru Mediafax, că din primele cercetări a reieșit că la un majorat organizat în Podenii Vechi a izbucnit un scandal, după ce participanții au consumat alcool.

"Cei doi răniți au fost transportați la spital (Spitalul Județean de Urgență Ploiești – n.r.). Persoanele bănuite sunt la Poliție, la audieri. Conform concluziilor preliminare ale medicului legist, victimelor nu le-a fost pusă viața în pericol. Cercetările continua pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu.


La rândul său, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Prahova, George Duță, a declarat că tânărul de 17 ani a fost înjunghiat în spate, iar cel de 18 ani în zona unui braț.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.037 secunde