Doi tineri din Topraisar sunt cercetați penal pentru amenințare și loviri sau alte violențe

490
În ziua de 28 iunie 2009, în jurul orei 11,45, polițiștii din Topraisar au fost sesizați de către Petrică Paulică Turcanu, de 19 ani, Daniel Neagu, de 26 de ani, și Gheorghe Turcanu, de 52 de ani, toți din comuna Topraisar, județul Constanța, care au reclamat faptul că, în timp ce se aflau în fața unui bloc de locuințe, au fost agresați și amenințați fără motiv de către Florin Zaharia, de 32 de ani, și Ion Ghindean, de 33 de ani, ambii din localitate.
În jurul orei 12,30, aceleași persoane au sesizat Poliția Topraisar cu privire la faptul că Florin Zaharia a venit singur în fața blocului cu un obiect contondent, cu care a lovit stâlpul porții de acces în curtea blocului, și i-a amenințat fără motiv. Polițiștii au intervenit și l-au dezarmat pe agresor. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru amenințare și pentru port fără drept în locuri publice de obiecte confecționate anume pentru lovire, faptă prevăzută și pedepsită de Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
În jurul orei 14,30, Daniel Neagu s-a deplasat în centrul localității, la cumpărături, la volanul unui auto-turism marca BMW, proprietate personală, însoțit de alte două persoane și, în timp ce aștepta ca acestea să iasă dintr-un magazin, Florin Zaharia a venit prin spatele mașinii, de la un bar aflat în apropiere, a deschis portiera con-ducătorului auto, l-a lovit cu pumnul în obrazul stâng și l-a amenințat pe motiv că l-a denunțat la poliție, acesta fiind nevoit să demareze cu ușa deschisă, pentru a nu mai fi lovit.
Cei doi sunt cercetați în stare de libertate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.999 secunde