Doi tineri înjunghiați în Grădina Botanică. Fata de 14 ani a murit

277
Doi tineri înjunghiați în Grădina Botanică. Fata de 14 ani a murit - politiaambulantasmurdrzv1024x683-1687878947.jpg
O fată în vârstă de 14 ani și un băiat de 19 de ani au fost înjunghiați, marți, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. Suspectul a fost prins. Copila a decedat din cauza rănilor suferite, iar tânărul este în stare gravă la spital. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale IPJ Dolj cu sprijinul Serviciului Român de Informații.


Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, marți, prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că în Grădina Botanică din Craiova două persoane au fost înjunghiate.


Oamenii legii au reușit să îl prindă pe presupusul autor, acesta fiind imobilizat foarte rapid. În prezent agresorul se află în custodia polițiștilor.


Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova e în stare gravă.


“În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin înjunghiere, în stare foarte gravă, în șoc hemoragic, cu plăgi înjunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mâinii stângi și antepiciorului drept. 


A primit îngrijiri medicale de urgență complexe, la locul solicitării, în ambulanță SMURD, cât și în UPU, fiind transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical de urgență", au transmis reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.


Polițiștii doljeni continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3891 secunde