Doi tineri, prinşi când ridicau un colet cu canabis şi metadonă; au fost arestaţi preventiv

191
Doi tineri, prinşi când ridicau un colet cu canabis şi metadonă; au fost arestaţi preventiv - gbadea9iulie2022ntdroguripiatran-1657377768.jpeg
Doi tineri în vârstă de 22 de ani, respectiv 33 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară şi deţinerea fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu, scrie Agerpres.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, a declarat că cei doi au fost prinşi în flagrant de procurorii şi poliţiştii DIICOT în timp ce ridicau un colet în care se afla canabis şi metadonă.


"Au fost depistate în flagrant delict două persoane, cu vârste de 22, respectiv 33 de ani, din Piatra Neamţ, în timp ce ar fi ridicat de la o firmă de curierat mai multe colete, în care se afla aproximativ un kilogram de substanţă vegetală, cu aspect de canabis şi 75 ml de metadonă. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul DIICOT Neamţ, pentru audieri. (...) Au fost prezentate Tribunalului Neamţ care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.


Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.


La activităţi au participat poliţişti din cadrul IPJ Neamţ şi jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6555 secunde