Concurs Doi traficanți de persoane au cerut, astăzi, clemență judecătorilor

144

Articole de la același autor

Astăzi, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au judecat apelul declarat de Marian Bălan, de 22 de ani, din Hârșova, student la Teologie, și a lui Valentin Mazilu, de 32 de ani, din comuna Seimeni, județul Constanța, împotriva sentinței Tribunalului Constanța prin care au fost condamnați la câte patru ani și patru luni de închisoare cu executare penetru trafic de persoane.
Avocații celor doi tineri au solicitat instanței schimbarea încadrării juridice din trafic de persoane în proxenetism, susținând că nu există probe care să susțină acuzația de trafic de persoane.
Reprezentanții DIICOT au solicitat menținerea pedepselor aplicare, ele fiind, oricum, după părerea acestora, sub minimum prevăzut de lege în ceea ce privește acuzațiile aduse.
Bălan a declarat, astăzi, judecătorilor că îi pare rău și că regretă fapta, și speră ca aceștia să-i aplice o pedeapsă cu suspendare.
Avocatul lui Mazilu a solicitat aplicarea unei pedepse mai mici, mai ales că acesta are doi copii minori acasă, care au nevoie de sprijinul lui.
Cei doi au fost prinși, la începutul lunii iulie 2011, în timp ce vindeau o fată de 18 ani contra sumei de 1.000 de euro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5791 secunde