DOLIU ÎN PARCHETUL TRIBUNALULUI CONSTANȚA / Procurorul criminalist Paul Pocora a încetat din viață

966
DOLIU ÎN PARCHETUL TRIBUNALULUI CONSTANȚA  / Procurorul criminalist Paul Pocora a încetat din viață - procurorpocora-1362137977.jpg
Justiția constănțeană este în doliu. Procurorul criminalist Paul Augustin Pocora s-a stins din viață, azi-noapte, în urma unei grele și lungi suferințe. În vârstă de 48 de ani, procurorul a fost diagnosticat în 2010 cu tumoră malignă, respectiv cu "fragment amigdalian cu leziuni de carcinom scuamos invaziv cu celule mari non-keratinizant". 


De altfel, la puțin timp după primirea diagnosticului, colegii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța au făcut un apel către oamenii din Justiție pentru a da dovadă de spirit de înțelegere și solidaritate, pentru a-l ajuta pe bărbat să ajungă la clinica "Johns Hopkins" din Istanbul, Turcia, pentru o intervenție chirurgicală de extirpare a tumorii. Procurorul Paul Augustin Pocora a fost numit în funcția de magistrat procuror în 1994, era căsătorit și avea un copil. Trupul neînsuflețit a fost depus la capela mortuară a Cimitirului Central, iar înmormântarea urmează să aibă loc mâine, la orele prânzului. 


Colectivul redacției "Cuget Liber" transmite sincere condoleanțe familiei și celor care l-au cunoscut și lucrat cu el! Dumnezeu să-l odihnească!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Sport : A murit O LEGENDĂ a lui DINAMO
Vineri, 01 Februarie 2013
Stire din Actual : Procuror ucis în parcare
Pagina a fost generata in 0.3708 secunde