Dosar penal pentru bărbatul care a intrat cu mașina în sala de așteptare a UPU

149
Dosar penal pentru bărbatul care a intrat cu mașina în sala de așteptare a UPU - masina07962600-1547973943.jpg
Bărbatul care a intrt beat cu mașina la secția de primiri urgențe de la Spitalul Județean din Craiova este cercetat în libertate. Pe numele său a fost deschis un dosar penal. Potrivit unor surse din spital, barbatul și-a iesit din minți după ce ar fi așteptat mai multe ore cu soția si copilul pentru o consultație.

Bărbatul de 39 de ani se afla la spital cu soția și copilul său de 17 ani, care ar fi fost rănit la un deget. Sătul să aștepte, omul a tras mașina în fața UPU a Spitalului din Craiova, a ridicat capota, apoi a intrat în autoturism și pur și simplu a trecut cu el prin ușile de la urgențe și a distrus totul în cale.

Activitatea medicilor a fost întreruptă zeci de minute, iar pacienții bolnavi au fost nevoiți să stea în frig, în plină iarnă.

Politistii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, care a arătat o alcoolemie de 0.78 în aerul exiprat. În urma incidentului, el a fost rănit. Bărbatul a declarat că a intrat din greșeală cu mașina în spital, însă cazul este cercetat de poliție și parchet.

Top articole din Eveniment

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6047 secunde