Dosar penal pentru bărbatul care a intrat cu mașina în sala de așteptare a UPU

166
Dosar penal pentru bărbatul care a intrat cu mașina în sala de așteptare a UPU - masina07962600-1547973943.jpg
Bărbatul care a intrt beat cu mașina la secția de primiri urgențe de la Spitalul Județean din Craiova este cercetat în libertate. Pe numele său a fost deschis un dosar penal. Potrivit unor surse din spital, barbatul și-a iesit din minți după ce ar fi așteptat mai multe ore cu soția si copilul pentru o consultație.

Bărbatul de 39 de ani se afla la spital cu soția și copilul său de 17 ani, care ar fi fost rănit la un deget. Sătul să aștepte, omul a tras mașina în fața UPU a Spitalului din Craiova, a ridicat capota, apoi a intrat în autoturism și pur și simplu a trecut cu el prin ușile de la urgențe și a distrus totul în cale.

Activitatea medicilor a fost întreruptă zeci de minute, iar pacienții bolnavi au fost nevoiți să stea în frig, în plină iarnă.

Politistii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, care a arătat o alcoolemie de 0.78 în aerul exiprat. În urma incidentului, el a fost rănit. Bărbatul a declarat că a intrat din greșeală cu mașina în spital, însă cazul este cercetat de poliție și parchet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3252 secunde