Concurs Dosar penal pentru comerț cu etnobotanice

370

Articole de la același autor

Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Financiare Constanța și Oficiul pentru Protecția Consumatorului Constanța, au identificat într-un magazin, din Constanța 152 de plicuri cu produse susceptibile de efecte psihoactive.

Ieri, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Financiare Constanța și Oficiul pentru Protecția Consumatorului Constanța, au acționat pentru combaterea traficului cu substanțe psihoactive în orașul Constanța. Astfel, polițiștii au efectuat un control la un magazin, unde au găsit expuse la vânzare 152 plicuri cu substanțe etnobotanice, interzise prin lege.

Administratorului societății care comercializa astfel de produse i s-a întocmit dosar penal pentru efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de efecte psihoactive.

De asemenea, Comisarii Gărzii Financiare și inspectorii Oficiul pentru Protecția Consumatorului au aplicat amenzi contravenționale în valoare totală de 12.000 lei.

Cercetările continuă de către procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, împreună cu polițiștii antidrog, pentru stabilirea sursei substanțelor și identificării și probării activității infracționale a tuturor participanților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Proteste cu scandal la TVR
Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Descinderi la Mangalia
Pagina a fost generata in 1.4316 secunde