DOSAR PENAL pentru directoarea care a lovit cu mașina zece părinți care își așteptau copiii

774
DOSAR PENAL pentru directoarea care a lovit cu mașina zece părinți care își așteptau copiii - buzau82021700-1513253416.jpg

Articole recomandate

Directoarea din Buzău care a lovit cu mașina 10 părinți aflați în fața școlii este acuzată de vătămare corporală. Pe numele ei a fost deja întocmit un dosar penal. Superiorii ei sar în apărare și spun că totul s-a produs pe fondul oboselii și al stresului. Fiul femeii are probleme de sănătate.


Monica Gheorghe, directoarea Școlii Generale nr. 1 din Buzău, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar acum totul depinde de numărul de zile de îngrijiri medicale de care vor avea nevoie victimele.

Monica Gheorghe, profesor de biologie și director al școlii nr. 1 de mulți ani, se îndrepta către școală la volanul autoturismului său, o Toyota CR-V Hybrid. Ajunsă în fața instituției, directoarea ar fi vrut să parcheze, moment în care a încurcat pedalele, apăsând accelerația în locul frânei.

În acest moment, din cei zece răniți, mai sunt internate șase dintre victime: trei sunt la Ortopedie, având fracturi la picioare, o fetiță de 12 ani care are o entorsă la o gleznă, suferită în îmbulzeala creată, este la Chirurgie pediatrică, o femeie de 35 de ani, însărcinată, a fost trimisă la maternitate, în timp ce o femeie de 60 de ani care a suferit multiple traumatisme și fracturi a fost transferată în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Cinci adulți, între care se află și directoarea școlii, au fost externați, cu scrisoare medicală de la specialiștii care i-au investigat în urma accidentului.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4845 secunde