Dosar penal pentru o femeie din Republica Moldova

160
O femeie cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, s-a ales cu o lucrare penală în urma controlului efectuat de către echipa comună, care i-a descoperit în bagajele personale trei plase monofilament.

Ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, călătorind în calitate de pasager într-un autovehicul, Zinovia G., în vârstă de 57 de ani, având dublă cetățenie română și Republica Moldova.

La controlul de frontieră efectuat, în bagajul persoanei au fost descoperite într-o sacoșă, trei plase de pescuit, tip monofilament, cu dimensiunile de 70 m x 2,50 m și mărimea ochiul de 50 x 50 mm, fiecare.

Plasele au fost ridicate în vederea confiscării urmând a fi introduse în camera de corpuri delicte a Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galați. Polițiștii de frontieră au întocmit persoanei lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasa de tip monofilament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3652 secunde