Dosar penal pentru PESCUIT ILEGAL! Zeci de kilograme de pește, înapoi în Dunăre!

158
Dosar penal pentru PESCUIT ILEGAL! Zeci de kilograme de pește, înapoi în Dunăre! - 12octpeste-1602498981.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au acționat, sâmbătă, 10 octombrie, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de braconaj piscicol îndreptate împotriva habitatelor piscicole naturale, a transportului și comercializării ilegale a produselor și subproduselor din pește, în apele fluviului Dunărea.

În acest context, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au surprins în flagrant delict două persoane în timp ce pescuiau, folosindu-se de o ambarcațiune cu motor și trei plase tip setcă (două monofilament). Bărbații în cauză, de 59 și respectiv 63 de ani, ar fi capturat aproximativ 30 de kilograme de pește. Întreaga cantitate de pește a fost eliberată în mediul acvatic natural - fluviul Dunărea, iar uneltele de pescuit și ambarcațiunea, în valoare de 4.900 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de pescuitul comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit și deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește.

În cadrul acțiunii, au fost verificate alte zece ambarcațiuni, fără a fi constatate nereguli.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.882 secunde