Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

211
Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri - politia1462276812154745301015483-1559126452.jpg
La data de 28 mai a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat în trafic un bărbat, de 57 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 18.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au oprit pentru control, pe strada Răzvan Vodă din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 17 de ani, din Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiu, având autorizația provizorie de circulație expirată și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul 1 Mai din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2146 secunde