Dosare penale pentru transport ilegal de pește

180
Dosare penale pentru transport ilegal de pește - dosarepenalepentrutransportilega-1427108065.jpg

Articole de la același autor

Peste 215 de kilograme de pește au confiscat polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, la sfârșitul săptămânii trecute. Vineri, în jurul orei 15.30, polițiștii de frontieră din Tulcea au oprit pentru control, în oraș, un autoturism marca Volkswagen, condus de F.I., domiciliat în județul Prahova. 


Bărbatul transporta ilegal 58,3 kilograme de pește din specia caras. Sâmbătă, în jurul orei 14.00, oamenii legii din Isaccea au depistat un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din județul Vaslui, care transporta cantitatea de 53 kilograme de pește din speciile caras, crap, șalău și biban și peste 7 kilograme icre de caras și știucă. D.D. nu le-a putut prezenta oamenilor legii documente justificative pentru marfa pe care o transporta. 


Duminică, în jurul orei 11.00, polițiștii de frontieră din Midia l-au identificat, la intrarea în localitatea Grindu Chituc, pe D.V., care transporta ilegal, într-o autoutilitară marca Dacia, 94 de kilograme de pește, în valoare de 233,12 lei. Oamenii legii au confiscat întreaga cantitate de pește, care a fost predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar persoanelor în cauză le-au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de "deținere, transport sau comercializare fără documentele legale a peștelui, icrelor ori produselor din pește obținute din pescuit". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5742 secunde