Dosarul Grădinița Groazei. Judecătorul a fost recuzat

384
5
Dosarul Grădinița Groazei. Judecătorul a fost recuzat - arhip-1479117760.jpg

Articole recomandate

Alexandru Bogdan Arhip, judecătorul care a amendat Jandarmeria Română și părinții copiilor în dosarul grădiniței "Micul Regat", a fost recuzat după o a treia cerere făcută din partea avocaților. Cererea a fost admisă, iar de acest dosar se va ocupa un alt judecător.  



Bogdan Arhip, magistrat la Judecătoria Constanța, s-a făcut remarcat în ultima perioadă printr-o serie de decizii cel puțin controversate. Ultima a fost când a decis să amendeze Jandarmeria Română cu suma de 2.000 de lei, pentru că nu au fost aduși pentru audieri copiii maltratați la Grădinița "Micul Regat". În cadrul dosarului sunt prezente filmări video care arată modul în care îngrijitoarele se purtau cu cei mici, însă magistratul a ținut cu orice preț să stea de vorbă cu minorii, amendându-i pe părinți la penultimul termen de judecată.


În cazul scandalului din Coiciu, procurorii au cerut ca indivizii reținuți să fie arestați preventiv, însă Bogdan Alexandru Arhip a considerat că ei nu sunt un pericol pentru societate și că ar trebui să fie lăsați liberi, sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile. Nu în ultimul rând, magistratul a luat decizia de a-l elibera și pe Victor Boț, medicul homeopat acuzat că ar fi violat cel puțin 2 fetițe cu vârsta de până-n 10 ani. În luna iulie președintele CSM, Mircea Aron s-a autosesizat cu privire la magistratul Arhip și a cerut inspecției judiciare să facă verificări prealabile. 





Comentează știrea

Mihai
14 noiembrie 2016
solutii diluate

a fost recuzat dar ce se intampla cu copiii din alte dosare pe cae ii cheama in sala de fata cu agresorii si le incalca drepturile ?

corina
14 noiembrie 2016
cam tarziu

de ce abia acum s-au luat masuri? psihopatul asta judeca de ani de zile si incalca legea si drepturile copiilor. cine plateste pentru daune ?

martin
14 noiembrie 2016
De c nu s-a mai organizat conferinta de presa ?

dupa povestea asta la urmatorul salariu primeste un bonus salarial ? De c nu s-a mai organizat conferinta de presa ? Ii cheama in continuare cu mandat pe copiii din dosarul cu doctorul pedofil angajat la Santa Maria del Mar Victor Emanuel Bot ?

mihnea
14 noiembrie 2016
rusine... de ce dupa atata timp ?

eu in locul parintilor din toate dosarele ii trageam o mama de bataie de se pi sha verde. cat timp pierdut si bani pe amenzi din cauza ca judecatoria a angajat un bou orgolios

Eleonora
20 noiembrie 2016
abateri disciplinare grave si spaga sanctionate de CSM - traditie de familie

judecatorul Arhip Bogdan Alexandru din Constanta este fiul judecatoarei Rodica Arhip din Galati anchetata si exclusa din magistratura pentru abateri disciplinare grave. Aschia nu sare departe de trunchi. CUM LASATI ASEMENEA INFRACTORI SA SE JOACE CU DESTINELE OAMENILOR ? httpwww.romanialibera.rospecialinvestigatii-imi-cedezi-terenul--iti-rezolv-procesul----41000

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3916 secunde