Dosarul lui Hrebenciuc / SENATOR URMĂRIT PENAL

132
Dosarul lui Hrebenciuc / SENATOR URMĂRIT PENAL - judecator-1420904622.jpg

Articole recomandate

Senatorul Tudor Chiuariu este urmărit penal în dosarul în care este arestat Viorel Hrebenciuc, fiind acuzat de trafic de influență, pentru că ar fi cerut două milioane de euro ca să intervină la prefectul de Bacău pentru rezolvarea situației privind retrocedarea a peste 43.000 de hectare de pădure.


Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, senatorul Tudor Chiuariu a fost azi la Direcția Națională Anticorupție (DNA) Brașov, pentru a i se aduce la cunoștință învinuirea de trafic de influență. Procurorii au luat în cazul acestuia măsura controlului judiciar.

Sursele citate au precizat Tudor Chiuariu ar fi cerut, în calitate de avocat, două milioane de euro să intervină la prefectul județului Bacău, "pentru rezolvarea situației cu pădurea lui Paltin Sturdza".

Chiuriu ar fi cerut banii direct de la Gheorghe Paltin Sturdza, au mai spus sursele citate, fără a preciza dacă acesta ar fi primit vreun ban din suma cerută.

În dosarul retrocedării ilegale de păduri sunt arestați fostul deputat Viorel Hrebenciuc, deputatul Ioan Adam, Gheorghe Paltin Sturdza și judecătorul Lorand Andras Ordog, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Prins la volan deși nu avea permis
Duminică, 04 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Șoferi prinși drogați la volan
Duminică, 04 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Puștan prins la furat, prin Năvodari
Duminică, 04 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Petardele le-au adus dosare penale
Duminică, 21 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Dosar penal pentru un gram de etnobotanice
Pagina a fost generata in 0.3957 secunde