Dosarul medicului Teodor Ioan Țigănoiu, strămutat la Ploiești

540

Articole de la același autor

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea de strămutare a dosarului medicului Teodor Ioan Țigănoiu, de la Casa Județeană de Pensii Constanța - Asigurări Sociale - Serviciul de Expertiză Medicală. Bărbatul este judecat pentru comiterea infracțiunii de luare de mită. Prin admiterea cererii de strămutare, instanța supremă a decis ca dosarul să fie rejudecat de către judecătorii din Ploiești.
Reamintim că dosarul s-a reîntors la instanțele constănțene după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a admis recursul formulat de procurori împotriva deciziei Curții de Apel Constanța, prin care Țigănoiu a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. În urmă cu câteva luni, instanța a casat decizia de condamnare și a dispus ca dosarul să fie rejudecat de către magistrații de la Curtea de Apel Constanța.
Medicul și-a desfășurat activitatea la spitalul din Medgidia și ar fi pretins și primit, în mai multe rânduri, diferite sume de bani de la persoanele consultate, în scopul facilitării pensionării medicale. Pe 29 aprilie 2004, medicul a fost prins în flagrant când a primit 200 de euro de la un pacient. Cu ocazia controlului efectuat în cabinet, s-au descoperit mai multe plicuri ce conțineau sume de bani primite de la pacienți în aceeași zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8791 secunde