Dosarul Monicăi Macovei - Judecătoria Mangalia a rămas în pronunţare

143
Dosarul Monicăi Macovei - Judecătoria Mangalia a rămas în pronunţare - dosar-monica-macovei-1707836162.jpg

Articole de la același autor

Judecătoria Mangalia a rămas în pronunţare pe latura penală a dosarului de vătămare corporală din culpă în care a fost trimisă în judecată fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei.


Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii au dispus, la termenul de marţi, disjungerea laturii civile şi formarea unui alt dosar, cu termen de judecată la data de 12 martie, şi au amânat pronunţarea pe latura penală la data de 12 aprilie.


Monica Macovei a fost trimisă în judecată, în septembrie 2023, pentru vătămare corporală din culpă, după ce a fost implicată într-un accident rutier produs în apropierea municipiului Mangalia şi soldat cu rănirea unui motociclist.


"În fapt, s-a reţinut că la 08.10.2022, Macovei Monica-Luisa conducea autoturismul pe DN 39, în apropierea municipiului Mangalia şi, din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 - 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, viaţa fiindu-i pusă în primejdie", se arată într-un comunicat transmis anterior de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4239 secunde