Două accidente cu cinci victime în apropiere de Valu lui Traian

413
Trei persoane, printre care doi copii, au fost transportate, ieri, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în urma unui accident de circulație care a avut loc la ieșire din municipiul Constanța spre localitatea Valu lui Traian.
Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța, accidentul s-a produs pe DN3 și în el au fost implicate trei mașini. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la descarcerare care a scos victimele blocate într-una dintre mașini.
Cu puțin timp înainte de producerea acestui accident, o altă coliziune în lanț a avut loc în zona localității Valu lui Traian, două autoturisme și un autovehicul de mare tonaj ciocnindu-se în lanț.
Din cercetări a reieșit că șoferul unui camion a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar. La rândul său, acesta a lovit alte două mașini.
Potrivit polițiștilor de la Rutieră, în urma accidentului au fost rănite două persoane care au fost transportate cu o ambulanță la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța unde au fost supuse unor investigații medicale de specialitate.
Oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele accidentelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6105 secunde