Două fetițe de 14 ani, lovite pe o trecere de pietoni din Tuzla

719
3
Două fetițe de 14 ani, lovite pe o trecere de pietoni din Tuzla - accident1349474908-1351858331.jpg

Două fete de 14 ani au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc pe trecerea de pietoni din dreptul școlii din Tuzla.


Polițiștii de la Rutieră spun că, ieri, la ora 17,50, Mihai S., care conducea un autoturism pe DN 39, în localitatea Tuzla, pe banda a doua, dinspre Mangalia către Constanța și, ajungând la marcajul pietonal din dreptul școlii din localitate, a surprins și accidentat pe minorele F.M. și M.G.M., ambele de 14 ani, care s-au angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătorului auto.


Comentează știrea

Alexandra
2 noiembrie 2012
Imi pare foarte rau de ceea ce s-a intamplat

Cele 2 fete sunt colegele mele si pana sa se intample tragedia ne-am luat la revedere una de la cealalta si nu mi-am dat seama ca o sa se intample ce sa intamplat.

Sa fim seriosi
3 noiembrie 2012
Prostia doare :)

Tragedie nu e o tragedie,ca nu au murit. Si nu stiam ca " a te angaja in traversarea strazii pe marcajul pietonal" inseamna a sarii in sosea cu ochii in telefon. Credeam ca mai intai te uiti stanga-dreapta sa te asiguri , nu pe facebook :)

flori
3 noiembrie 2012
nu vb fara sa sti

ma tu sti mai bine ce sa intamplat ... ce vb aiurea .... odata ce esti pe trecere ... trebuie sa ai prioritate ... nu sa stai sa astepti mila .... asa ca nu mai vb aiurea si vz de viata ta

Răspuns la: Prostia doare :)
Adăugat de : Sa fim seriosi, 3 noiembrie 2012
Tragedie nu e o tragedie,ca nu au murit. Si nu stiam ca " a te angaja in traversarea strazii pe marcajul pietonal" inseamna a sarii in sosea cu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0131 secunde