Dragoș Băsescu, nepotul fostului președinte, la poliție pentru control judiciar

87
1
Dragoș Băsescu, nepotul fostului președinte, la poliție pentru control judiciar - dragos-1434611018.jpg

Articole recomandate

Nepotul lui Traian Băsescu, Dragoș Băsescu, a ajuns joi dimineața la secția 14 de poliție, pentru a i se stabili programul controlului judiciar, informează B1.ro.

Acesta va trebui să dea cu subsemnatul la poliție de două ori pe săptămână în perioada în care este cercetat sub control judiciar. Dragoș Băsescu nu a vrut să facă nicio declarație jurnaliștilor prezenți.

Nepotul lui Traian Băsescu, Dragoș Băsescu, a fost adus miercuri dimineață, la sediul DNA, structura centrală, acesta fiind suspectat de trafic de influență. Dragoș Băsescu ar fi cerut omului de afaceri Sandu Staicu, un milion de euro pentru a-i rezolva problemele judiciare într-un dosar instrumentat de DIICOT, care ceruse arestarea preventivă a acestuia. Totul se făcea cu ajutorul unui complice.

Comentează știrea

rodica
18 iunie 2015
cautam colaboratori seriosi!

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1911 secunde