DRAMĂ LA SĂCELE / Fată de 14 ani violată. Poliția l-a prins pe făptaș

848
3
DRAMĂ LA SĂCELE / Fată de 14 ani violată. Poliția l-a prins pe făptaș - fataviol94159200-1333970162.jpg
Un tânăr de 24 de ani, din Năvodari, a fost arestat pentru o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracțiunii de viol.

Anchetatorii spun că, sâmbătă după-amiază, tatăl unei fete de 14 ani, din Săcele, s-a prezentat la Secția 5 Rurală unde a sesizat că fiica sa a fost victima unui viol.

Minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Constanța, în vederea examinării de specialitate, ocazie cu care s-a constatat ca aceasta prezintă o deflorare recentă. Suspectul, Daniel D., de 24 de ani, a fost reținut, iar ulterior prezentat magistraților de la Tribunalul Constanța care au dispus arestarea sa pentru o perioadă de 29 de zile.

Comentează știrea

myky
12 aprilie 2012
drama copilei fara minte care "a fost violata "

fata nu a fost violata deloc ea oriqm nu mai era fata mare ea oriqm era jtiuta de lumea d acolo drept urmare o podoaba d fta la ksa omului Tatal ftei bea d stinge ea provine dintr-o familie dezbinata sh ea .............. sh ea . Mama ftei sa vina sa o ia k cne jtie und mai ajunge pakt d fta k e o mare mare mare mincinoasa

myky
12 aprilie 2012
violul de mai sus

Nu mai minti fta atat nu e pakt k te faci d ras te mai vede lumea sh pe la tv cne jtie kti ai mai bagat la puskrie . nu ti-e mila d baiatul ala k l-ai bagat nevinovat . Rusine rusine d 3 ori rusine

myky
17 aprilie 2012
despre toate minciunile d mai sus aja zisul "viol"

Tot ce cred eo despre minciunile pe kre le indruga domnisoara BA.... sunt nijte minciuni ei sunt muritori d foame sh nu mai jtiu qm sa fak bani sh aja i-a bagat pe gat "presupusul viol " lu baiatu asta . in ziua d azi totul se qmpara q bani politisti s.a. ganditi-va sh voi putin dc nu o mai lasa tasu afara pe asta . Intrebare intrebatoare : DE CE NU O MAI LASA AFARA PE FIISA ? " IAR RASP ESTE K II E FRIK SA NU ZIK "DOMNISOARA" ADV K NU A FOST NICIUN VIOL SH TOTUL A FOST O INSELATORIE . Nui nik adv tot o sa iasa la iveala k minciuna are picioare sqrte sh knd o sa se afle va inchipuiti sh voi k o sa-i dea in judekta k au mintit in legatura q tot . NU imi place sa tin partea nimanui dar imi place sa tin q dreptatea . Ftele sau schimbat f mult adik li sa acordat prea multa libertate sh aqm mint tot la fel d mult sh li sa urkt la kp libertatea sh aqm incep sa fak rau la baieti nevinovati parintii sunt d vina k nu au jtiut sa aiba grija d copii sa-i educe qm trb . In kzu asta nu prea vad un viitor stralucit ptr ftele din ziua d azi . RUSINE SA LE FIE LA FTELE KRE FAC ASTFEL D LUCRURI SA MINTA K AU FOST VIOLATE KND COLO NICI MAKR NU SA INTAMPLAT AJA CVA .

Articole din aceeași secțiune

Luni, 09 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Băut și drogat la volan
Pagina a fost generata in 1.302 secunde