DRUMUL SPRE MOARTE / Tinerele implicate în tragedie chiuliseră să-și caute rochii

920
DRUMUL SPRE MOARTE / Tinerele implicate în tragedie chiuliseră să-și caute rochii - accidentandradadaiananemesoradea-1493993417.jpg

Articole recomandate

Două tinere eleve din clasa a XII-a au chiulit de la ultimele ore pentru a merge în oraș să își caute rochii pentru banchetul de la finalul liceului. Un accident rutier a dus la un sfârșit tragic al escapadei lor. 


Elevii și profesorii de la Colegiul Economic "Partenie Cosma" din Oradea sunt șocați după ce eleva Andrada Daiana Nemeș a decedat, iar Antonia Onea este grav rănită, scrie Aradon.ro.

Andrada se afla la volanul autoturismului Renault Clio când, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum – carosabil umed și ploaie torențială, a pierdut controlul direcției și s-a izbit frontal de un BMW X5.

Impactul a fost unul deosebit de violent, iar Andrada a decedat. Pe scaunul din dreapta se afla Antonia Onea, o colegă de clasă, care a suferit multiple fracturi și se află internată la Terapie Intensivă la Spitalul Județean Oradea.

Cele două tinere, eleve în clasa a XII-a, au chiulit de la ultimele ore pentru a merge în oraș să își caute rochii pentru banchetul de la finalul liceului. Elevele au chiulit de la ultimele ore, chiar dacă înainte s-au învoit și diriginta nu le-a dat voie să plece de la cursuri.

Din cauza regulilor menționate în Statutul Elevului, cele două tinere au putut să iasă din perimetrul școlii pentru că erau majore.

"Elevilor li se interzice să părăsească perimetrul unității de învățământ în timpul programului școlar, cu excepția elevilor majori și a situațiilor prevăzute de regulamentul de organizare și functionare al unității de învățământ", precizează Statutul Elevului la secțiunea Îndatoririle și obligațiile elevilor, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8592 secunde