Concurs După ce a băut, a avut chef de scandal

345

Articole de la același autor

Polițiștii din Saligny au fost sesizați, miercuri seară , în jurul orei 22.18, de reprezentantul unei unități de alimentație publică, cu privire la faptul că la barul pe care îl administrează s-a produs un scandal, fiind distruse mai multe bunuri.
Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit, că în seara respectivă, în jurul orei 22.00, Paul Ambrozie, de 32 de ani, din localitatea Ștefan cel Mare, aflându-se în stare de ebrietate, a provocat un scandal la barul respectiv, distrugând totodată un scaun din material plastic, sistemul de închidere al unei uși de acces din aluminiu, două halbe de bere și răsturnând mai multe mese și scaune, creând un prejudiciu fiind de circa 300 lei.
Cel în cauză a adresat amenințări și injurii administratorului barului cât și a persoanelor din jur, aruncând cu pietre.
Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 6 Rurală, cu suspectul în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6785 secunde