DURERE după moartea tinerei de 17 ani, în accidentul de la Ovidiu? „Ai plecat prea devreme, zâna mea!”

615

Articole de la același autor



Apropiații tinerei de 17 ani, decedată în cumplitul accident de duminică seara, 25 aprilie, de la intrare în localitatea Ovidiu, sunt șocați. Aceștia au transmis mesaje îndurerate, în spațiul public. 
„Inima mea frumoasă, suflețelul meu. Ai plecat prea devreme dintre noi, zâna mea, ne-ai dat foc la inimă, ne-ai făcut să nu uităm niciodată ziua de Florii, fata mea. Să te ducă Dumnezeu într-un loc frumos la fel ca inima ta, iubirea mea. Ne-ai lăsat îndurerați”, au transmis prietenii tinerei de 17 ani, Alexandra A. 
„Mi-ai dat foc la inimă, nu pot să realizez așa ceva. Vreau să cred că e un coșmar urât, vreau să mă trezesc. Zâmbetul meu frumos, tu aveai grijă de mine să nu mi se facă rău și ți s-a făcut ție, zâmbetul meu frumos. Cum să nu îți mai aud eu ție glasul, la mine acasă? Cum să nu îți mai văd eu chipul plin de fericire? Cum sa ma obișnuiesc eu cu ideea ca eu o sa îmi trăiesc viața și tu ești în pământ sufletul meu? Vreau sa vii înapoi Alexuța mea. Sper în continuu sa ma sune cineva sa îmi spună ca a fost o glumă, că ai vrut sa ne păcălești cum făceai tu mereu raza mea de soare. Sufletul meu s-a dus odată cu tine fetita mea plina de speranța și lumină. Nu pot sa trec peste asa ceva Alexandra mea frumoasă. Nu vreau sa cred ca tu nu mai ești. Alexuța mea frumoasă și plină de bucurie, tu ma înțelegeai mereu, erai cea mai înțelegătoare persoană Anuța mea scumpă. Nu vreau sa accep o viață fără sa te mai văd. Dumnezeu sa aibă grija de tine raza mea de soare, ne întâlnim acolo sus!!!!!”, și-au strigat disperarea apropiații. 


Reamintim că, duminică seara, pe DN 2A a avut loc un grav accident. „Astăzi, în jurul orei 20.40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2A, în orașul Ovidiu.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 26 de ani, iar cel de-al doilea, de un bărbat, de 23 de ani.
În urma impactului a rezultat decesul unei tinere, de 17 ani, pasageră în primul autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a 4 persoane (cei doi conducători auto, precum și câte un pasager din fiecare autoturism).
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au arătat reprezentanții IPJ Constanța. Din primele informații, accidentul ar fi avut loc pe fondul unei întoarcere neregulamentare, pe linia continuă, efectuată de șoferul mașinii în care era tânăra decedată. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5918 secunde