E HAOS pe Autostrada Soarelui! Coloane interminabile de mașini

440
E HAOS pe Autostrada Soarelui! Coloane interminabile de mașini - pod13573772111421581541-1438587026.jpg

Articole recomandate

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Românie (IGPR) informează că, în aceste momente, pe autostrada A2 București - Constanța traficul este intens. La stația de taxare de la Fetești s-a format o coloană de autovehicule pe sensul către Constanța, pe banda destinată achitării pe loc a tarifului.

Polițiștii prezenți în zonă informează conducătorii auto că pot plăti taxa prin SMS sau la stațiile de distribuție a carburanților autorizate, însă aceștia preferă să achite cash.

"Deoarece câțiva conducători auto nu au păstrat o distanță corespunzătoare în mers sau nu au pus în funcțiune luminile de avarie când încheiau coloana, s-au produs și câteva tamponări. Ulterior, au mai avut loc și două accidente în care au fost implicate trei, respectiv cinci mașini, la kilometrii 135 și 140, iar banda a doua a fost blocată", se arată în comunicatul Centrului Infotrafic.


S-a format o coloană de mașini și pe breteaua de acces în Centura Bucureștiului dinspre Constanța, pe banda de decelerare, dar și pe banda unu a autostrăzii. Pentru a evita producerea de accidente pe A2, polițiștii vor fluidiza circulația cu precădere la ieșirea de pe autostradă, însă acest lucru va afecta traficul rutier de pe Centura Bucureștiului, în zona nodului rutier, scrie realitatea.net.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4675 secunde