E OFICIAL. PODUL DE LA AGIGEA, ÎNCHIS COMPLET!

7421
1
E OFICIAL. PODUL DE LA AGIGEA, ÎNCHIS COMPLET! - pod1450874143-1472650717.jpg
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România s-a decis să anunțe în mod oficial, în cadrul unui răspuns emis redacției Cuget Liber, faptul că lucrările de reabilitare vor reporni pe data de 12 septembrie. Traficul pe pod va fi oprit total timp de 3 luni, iar oficialii Companiei speră ca lucrările să poată fi terminate până la începutul iernii. 


"Ca urmare a discuției avute în cadrul ședințelor din data de 11 mai 2016 și 6 iulie 2016 de la sediul CNADNR, referitoare la deblocarea situației contractuale (efectuarea plăților restante și demararea execuției lucrărilor în cel mai scurt timp posibil), CNADNR a inițiat posibilitatea de a efectua plățile restante aferente lucrărilor executate conform CIP 11, CIP 12 și CIP 13 cu condiția ca Implenia să renunțe la toate dobânzile la plăți întârziate generate prin/și de aceste Certificate", scrie CNADNR. 


Ca urmare a discuțiilor între părți, CNADNR și antreprenor, beneficiarul a demarat procedura de efectuare a plăților restante către antreprenor, iar acesta își va relua activitatea începând cu 1 septembrie. Totuși, lucrările vor începe, aproximativ 2 săptămâni mai târziu. "Ținând cont de faptul că ne aflăm în plin sezon estival, iar traficul pe DN 39 este unul intens, creându-se deseori ambuteiaje, coroborat cu faptul că Subcontractorul specializat în montarea hobanelor nu s-a mobilizat încă, s-a decis că începând cu data de 12 septembrie 2016 să se reia lucrările de punere în siguranță a podului, prin înlocuirea celor două hobane rămase și finalizarea lucrărilor de reabilitare", mai spune CNADNR pentru "Cuget Liber". 


Ținând cont de faptul ca lucrările de înlocuire a hobanelor (punerea în siguranță a podului) nu au fost finalizate, până la începerea propriu zisă vor continua restricțiile traficului rutier pe podul de la Agigea:


- viteza maximă de circulație 50 km/h;

- limitarea masei totale a vehiculelor la 5 tone;

- circulația se desfășoară pe 2 benzi (cu închiderea benzilor marginale).



Comentează știrea

da-ti-i foc
31 august 2016
al dracului pod

daca nu mi-a mancat zilele, pe langa ca a inghitit zeci de milioane de euro. Trebuia daramat si facut unul nou

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9847 secunde