Echipa Ministerului Administrației și Internelor, pe podium la Campionatul European de Judo al Polițiștilor

177

În perioada 13-16 mai a.c, capitala Franței a găzduit Campionatul European de Judo al Polițiștilor, organizat de Uniunea Sportivă a Polițiilor din Europa, la care este afiliată și Uniunea Sportivă a Ministerul Administrației și Internelor din România (USMIR).

La această manifestare de tradiție au participat 145 de sportivi din 24 de țări, echipa care a reprezentat Ministerul Administrației și Internelor din România fiind formată din cinci membri.

Competiția sportivă de la Paris a adus în palmaresul sportivilor din România două locuri I, obținute, la categoria 57 kg, de inspector de poliție Ioana Aluaș de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" Cluj Napoca și la categoria 63 kg de Corina Căprioriu de la Clubul Sportiv "Dinamo ".

Locuri fruntașe au obținut, de asemenea, agent de poliție Bogdan Bărbulescu la categoria 90 kg care s-a situat pe locul al II-lea pe podium. Tot locul doi l-a ocupat și agent principal de poliție Daniel Brata la categoria +100 kg. Ambii sportivi sunt legitimați la CS "Dinamo".

Un rezultat bun a înregistrat și agent de poliție Daniel Fâșie de la CS "Dinamo", clasându-se pe locul al V –lea la categoria 73 kg.                    

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6117 secunde