Echipamente pentru înot confiscate în PTF Constanța Sud Agigea

71
Echipamente pentru înot confiscate în PTF Constanța Sud Agigea - costumprotectiedetasamentinterve-1368778999.jpg
O echipă formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și reprezentanți ai Biroului Vamal Constanța Sud a descoperit într-un container sosit în PTF Constanța Sud Agigea din direcția China echipamente pentru înot susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 20.000 lei, dacă ar fi originale.




Mai exact, ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au efectuat, la rampa de control fizic al containerelor, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul în București. În urma controlului au fost descoperite 230 articole reprezentând echipament gonflabil pentru înot. Marfa purta însemnele distinctive ale unei mărci cunoscute și a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali pentru a fi trimisă spre expertizare.


Polițiștii de frontieră au întocmit administratorului societății comerciale, un cetățean chinez, în vârstă de 25 ani, cu reședința în județul Ilfov, actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5495 secunde