Educație rutieră în cadrul Campaniei "Alege Viața" pentru elevii de la Școala Generală nr. 31

291
Astăzi, polițiștii din cadrul Compartimentului Informare și Educație rutieră al Poliției Rutiere au desfășurat o activitate de educație rutieră la care au participat elevi de clasa a IV-a din cadrul școlii Generale nr. 31, din Constanța.

Activitatea se înscrie în cadrul Campaniei "Alege Viața" și a avut ca scop educarea copiilor  în vederea cunoașteii și respectării  normelor rutiere pentru reducerea riscului de implicare a acestora în accidente rutiere.

În cadrul activității, elevii au fost însoțiți pe drumul către sediu de un agent de circulație care le-a explicat la fiecare intersecție cum trebuie să traverseze, li s-au prezentat reguli de circulație pe care trebuie să le respecte atunci când sunt în trafic, după care au avut posibilitatea să viziteze dispeceratul unității, li s-au  prezentat autospecialele și totodată au accesat în sala de calculatoare a unității un joc interactiv cu tematică rutieră.

Activități similare vor fi organizate în continuare pe raza municipiului, deoarece evenimentul a fost perceput pozitiv de elevi, dar și de profesorii coordonatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Cine este directorul care a pus pe jar ISJ
Pagina a fost generata in 0.1989 secunde