Egipteni căsătoriți de conveniență la Constanța

408
Polițiștii Serviciul pentru Imigrări Constanța au desfășurat, săptămâna aceasta, mai multe controale pentru a-i depista pe străinii care se află ilegal în județul nostru. Iar acțiunile lor au fost încununate de succes: au fost descoperiți nouă străini în această situație, iar pentru majoritatea au fost emise decizii de returnare.
Astfel, au fost găsiți doi studenți, un israelian și un indian, cărora le-a expirat șederea în țara noastră; alți patru cetățeni chinezi nu mai respectau scopul pentru care veniseră în România, anume pentru a munci. Potrivit oamenilor legii, contractele de muncă le încetaseră, drept pentru care le-au fost anulate autorizațiile de muncă. În cazul a trei egipteni s-a dovedit că au încheiat căsătorii de conveniență, pentru a rămâne în țara noastră.
Drept pentru care, s-au luat următoarele măsuri: studenții au fost îndrumați să se prezinte la sediul instituției pentru a-și prelungi dreptul de ședere; în schimb, pe numele cetățenilor chinezi au fost emise decizii de returnare.
Verificările efectuate în cazul celor trei egipteni căsătoriți cu cetățeni români au condus la stabilirea existenței elementelor căsătoriei de conveniență și, drept urmare, acestora li s-a refuzat prelungirea șederii în România, totodată fiindu-le emise decizii de returnare prin care sunt obligați să părăsească țara în termen de 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Eveniment : Container plin cu tigăi contrafăcute
Pagina a fost generata in 1.7819 secunde