Ei sunt noii lideri sindicali care vor lupta pentru drepturile polițiștilor constănțeni

220
Ei sunt noii lideri sindicali care  vor lupta pentru drepturile polițiștilor constănțeni - eisuntnoiiliderisindicalizelca-1390842911.jpg

Articole de la același autor

Membrii Biroului Teritorial Constanța al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC) s-au întrunit, în sfârșitul de săptămână care a trecut, pentru a alege o nouă conducere. Astfel, în funcția de președinte, pentru care au candidat patru polițiști, a fost ales Vasile Zelca, șeful Secției Rurale 7 Crucea. În funcția de vicepreședinte pe probleme administrative a fost ales Ginel Cristea, care lucrează în cadrul Secției 5 Constanța, vicepreședinte pe probleme financiare a fost ales Ion Sorin Boldeanu, din cadrul Secției Poliției Transporturi, iar în funcția de secretar a fost ales Adrian Socianu, din cadrul Centrului de Arest Preventiv. 
"Vrem să facem treabă mult mai bună decât s-a făcut până acum. Avem o echipă bine pregătită și sperăm să reușim să rezolvăm cât mai multe dintre problemele polițiștilor constănțeni și să aducem un aport considerabil la lupta sindicală de la nivel național", a declarat pentru "Cuget Liber" insp. Vasile Zelca, noul președinte al biroului sindical. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.648 secunde