El este băiatul de doar 19 ani mort în teribilul accident de pe DN 7!

1195
1
El este băiatul de doar 19 ani mort în teribilul accident de pe DN 7! - tanaraccident-1517145336.jpg
Doi bărbați și o femeie și-au pierdut viața sâmbătă după-amiază, în urma unui teribil accident rutier petrecut la ieșirea din municipiul Orăștie înspre Sebeș, așa cum informează adevărul.ro


Un accident rutier s-a produs pe DN 7, fiind implicate două mașini, iar în urma impactului frontal, doi bărbați și o femeie au murit. Într-unul dintre automobile se afla un tânăr de 19 ani care a murit pe loc. Acesta era elev în clasa a XII-a la un colegiu din Orăștie, iar celelalte persoane care au decedat sunt un bărbat de 60 de ani și o femeie în vârstă de 59 de ani.

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului este băiatul de 19 ani, Darius Stan, care a intrat pur și simplu cu automobilul pe contrasens și a lovit din plin mașina în care se aflau cei doi soți. Mai mult, anchetatorii au descoperit șocați că nu au fost urme de frânare.

"Tânărul circula din Direcția Orăștie spre Sebeș, pe DN 7, pe un sector de drum în aliniament, pe carosabil uscat. Din primele cercetări s-a stabilit că a pătruns pe contrasens", a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, potrivit adevărul.ro.

"Pompierii au intervenit pe DN 7, la ieșirea din Orăștie, la accidentul rutier soldat cu trei persoane decedate. Echipajele de Descarcerare și prim ajutor au găsit la locul impactului dintre două mașini trei victime încarcerate și decedate. Cei doi bărbați și o femeie nu au supraviețuit impactului frontal dintre cele două autoturisme", a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, scrie spynews.ro


Comentează știrea

SRI
28 ianuarie 2018
BEIZADEA

Fiu de politist cu fite ..bani masina ..impertinent vorbea la telef si asculta muzica ..pacat de cei doi pe care ea omorat ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8018 secunde