El este BESTIA care a omorât-o pe TÂNĂRA de 18 ani. CE PEDEAPSĂ AR MERITA?

29154
7
El este BESTIA care a omorât-o pe TÂNĂRA de 18 ani. CE PEDEAPSĂ AR MERITA? - mort-1524813715.jpg

Articole recomandate

Adolescentul de 17 ani din Botoșani, cercetat pentru uciderea unei tinere de 18 ani într-o pădure de la marginea orașului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de magistrații Tribunalului Botoșani, potrivit portalului instanțelor de judecată, portal.just.ro.


Judecătorii au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani de arestare preventivă a acestuia sub acuzația de omor, potrivit Agerpres.

Conform anchetatorilor, miercuri seară, acesta a înjunghiat, de aproximativ 30 de ori, o elevă de la Colegiul Economic "Octav Onicescu" din municipiul Botoșani. Cei doi se aflau într-o pădure din zona de agrement Pacea, iar, la un moment dat, pe fondul unor discuții divergente, acesta a scos un cuțit și a înjunghiat-o mortal. Tânără a fost găsită decedată în pădure. O prietenă le-a declarat polițiștilor că a vorbit cu aceasta la telefon cu aproximativ jumătate de oră înainte să fie găsită moartă.

Adolescentul a fost prins după aproape trei ore și, conform procurorilor, și-a recunoscut faptele.

Un bărbat, ieșit cu câinii la plimbare, a aflat de la câțiva copii care se jucau în zonă că în pădure este o fată leșinată. El este cel care a sunat la 112.

"Avea sânge, tricoul ridicat așa peste, avea sutienul pe ea, dar tricoul ridicat peste, deasupra până aici și sânge tot pe aici", spune un martor.

"Prezenta multiple plăgi înjunghiate posibil de cuțit în regiunea cordului, regiunea hemitorace drept, față, membre superioare, pacienta găsită în asistolă de aproximativ o oră", afimă un ambulanțier.



Comentează știrea

Meme
27 aprilie 2018
Pedeapsa

OMORAT CU PIETRE !

Petru
27 aprilie 2018
PEDEAPSA

SPANZURAT ,

Georgiana
27 aprilie 2018
castrat

Castrat si apoi omorât

Vasile
27 aprilie 2018
Târâturi

Ba cretinilor...ce titlu e asta?nu cumva se numeste incitare?jurnalistii pli mele

Zet
27 aprilie 2018
Pe viață la lopata

Munca silnică pe viață, la săpat cu lopata canalul București Giurgiu.

Dragnea nicolicea ciordache
27 aprilie 2018
Puscariabili

Arest la domiciliu. Dar numai in week end. Maxim 2-3 ani. Daca un condamnat conduce din umbra romania, asta e chiar copil de gradinita. Dragnea omoara un popor. Asta a omorat doar o persoana

CIordache Tudorache
27 aprilie 2018
Stat national corupt

Cum adica ce pedeapsa?Ati votat PSD-ul 47% dintre voi si acum va întrebați ce pedeapsa merita?Normal, că face închisoare acasa, iar drept mulțumire se va inscrie si-n PSD.In 2019 când vor veni cu urna de vot la el acasă,sa nu uite sa-l viteze pe binefacatorul de penal Dragnea presedinte. PS.Prima a fost Guatemala, " Republica bananiera",apoi a urmat Bolivia "Republica narcomana", acum va urma Romania "Republica Penala Teleormaneana",va fi tara pensiilor si a asistatilor sociali.Deci întrebarea pusa "Ce pedeapsa merita bestia?" Nu -si mai are rostul in momentul acesta si-n tara asta.Raspunsul a fost dat : PSDragnea 47%

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8297 secunde