Elev de clasa a VIII-a, INFECTAT CU CORONAVIRUS. Colegii cu care a intrat în contact nu mai vin la școală

573
Elev de clasa a VIII-a, INFECTAT CU CORONAVIRUS. Colegii cu care a intrat în contact nu mai vin la școală - img209311-1591690563.jpg

Articole recomandate

A fost raportat primul caz de elev infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre un elev din clasa a VIII-a din Iași. Colegii cu care a intrat tânărul în contact nu mai vin la școală.


Elevul a fost la pregătirea pentru Evaluarea Națională săptămâna trecută, miercuri și joi.


Miecuri, bunica sa a fost testată pentru că urma să facă o operație și a ieșit pozitivă. Mai apoi toată familia a fost testată.


"Inițial a fost testată bunica copilului, care trebuia să își facă o operație. A fost testată pozitivă, ulterior a fost testată toată familia, inclusiv elevul de clasa a 8-a, găsit și el pozitiv. El a fost două zile la pregătire, la școală", a declarat presei Laviniu Lăcustă, președintele USLIP Iași, pentru Mediafax.


La orele de pregătire la care băiatul a fost prezent au fost și alți 11 colegi.


"Am făcut o anchetă internă, am dat situația la DSP, cu toate persoanele cu care a intrat în contact, cu profesori, cu colegii de clasă și sunt în evidența DSP. Probabil urmează să fie și ei testați. Cei 11 nu mai vin la școală, la pregătire. Am dezinfectat toată școala cu o firmă autorizată", a explicat Ilie Gheorghiță, directorul liceului din Iași.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4307 secunde