Elev de la un liceu din Vaslui, în comă alcoolică la spital

84
Elev de la un liceu din Vaslui, în comă alcoolică la spital - elev-1382539463.jpg

Articole recomandate

Un elev în vârstă de 16 ani de la Liceul "Ion Mincu" din Vaslui a ajuns în comă alcoolică la spital, miercuri, după ce a plecat de la școală și a mers la un local unde ar fi băut mai multe beri, transmite Mediafax.

La un moment dat, elevului i s-a făcut rău și a intrat în stare de inconștiență, astfel încât persoanele aflate în local au sunat la 112 pentru a solicita intervenția unei ambulanțe.

"Pacientul a ajuns în comă alcoolică la spital, fără a se putea comunica cu acesta. Adolescentul a fost internat, urmând să fie supus procedurilor medicale specifice în astfel de cazuri", a declarat directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui, Lelia Croitoru.

Conducerea Liceului "Ion Mincu" din Vaslui spune că a declanșat o anchetă în acest caz, în urma căreia vor fi stabilite eventuale sancțiuni pentru elev. În acest caz, reprezentanții unității de învățământ au sesizat și Poliția și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Vaslui, pentru a desfășura un control la barul unde elevul a băut. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Social : În comă alcoolică la doar 11 ani
Pagina a fost generata in 0.2782 secunde