Elev lovit în piept, în timpul orei, după ce s-a luptat cu profesoara pentru telefonul mobil

550
Elev lovit în piept, în timpul orei, după ce s-a luptat cu profesoara pentru telefonul mobil - img-1570615399.jpg

Articole recomandate

Un elev a fost lovit în piept, în timpul orei, după ce s-ar fi luptat cu profesoara pentru telefonul mobil. Băiatul de 13 ani, care este în clasa a 5-a, după ce a rămas repetent doi ani, vorbea la telefon în timpul orei, iar profesoara i-a atras atenția să înceteze, scrie observator.tv

Pentru că elevul nu a băgat-o în seamă, continuând să vorbească la telefon, profesoara i-a luat telefonul de la ureche, moment în care băiatul ar fi sărit la bătaie. Luptându-se cu profesoara, el a fost lovit în piept, cu telefonul pe care femeia îl avea în mână.


Luptă între un elev și o profesoară, într-o școală din Gorj, pentru telefonul mobil


"Un elev în vârstă de 13 ani, momentan în clasa 5-a, vorbea la telefon în timpul orei, moment în care profesoara i-a atras atenția. El a refuzat să închidă convorbirea, iar profesoara i-a tras telefonul de la ureche. Tânărul a început să se lupte cu profesoara pentru telefon, iar în timpul altercației, băiatul a fost lovit în piept cu telefonul pe care profesoara îl avea în mână", precizează polițiștii, care au anchetat cazul.

Este vorba despre un elev care ar fi trebuit să fie clasa a 7-a, însă a rămas repetent doi ani.

Părinții elevului au depus plângere pentru purtare abuzivă.

Presa locală precizează că este vorba despre o profesoară de Limba și Literatura Română, de la Școala gimnazială din Bengești Ciocadia, care a mai fost implicată într-un scandal, anul trecut, pentru că avea un ciocan în geantă.

"Avem un consiliu profesoral astăzi, în care am invitat un reprezentant al poliției și al comunității locale, pentru că ne cere inspectorul șef al Poliției ne cere să facem precizarea dacă atitudinea ei reprezintă un pericol pentru elevi. Școala trebuie să ia o decizie, care trebuie să fie documentată și să aplice gradual măsurile prevăzute de lege", a precizat directorul școlii, citat de igj.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 09 Octombrie 2019
Stire din Eveniment : Noi locuri de parcare în KM 4-5
Pagina a fost generata in 1.6654 secunde